Увага! Карантин!

2020-03-12

Шановні батьки!

У зв’язку з важкою ситуацією в світі щодо поширення небезпечного для життя вірусу COVID-19 згідно з рішенням уряду та розпорядженням Височанського сільського голови від 12.03.2020 року № 29 «Про запобігання поширенню на території Височанської сільської ради коронавірусу COVID-19» з 12 березня по 03 квітня 2020 року всі навчальні заклади ОТГ закриваються на карантин.

Просимо Вас під час вимушених канікул особливої уваги надати збереженню життя та здоров’я дітей. З цією метою наголошуємо на необхідності дотримання профілактичних заходів, основи яких описані в пам’ятках для батьків, які ми Вам роздали. Крім того, уникайте відвідування дітьми місць масового скупчення людей. Повторіть з ними правила поводження з побутовими та опалювальними приладами, особистої гігієни, контролюйте їх спілкування в соціальних мережах та мережі Інтернет, сприяйте самостійній роботі над навчальними матеріалами, вивчити які їм надали вчителі для самостійного опрацювання під час вимушеної перерви в навчальних заняттях.

Про всі можливі зміни класні керівники будуть Вас оперативно повідомляти через мобільний зв’язок та соціальні мережі.

Інформація про профілактичні заходи можна оперативно віднайти і на сайтах- офіційний сайт ВООЗ: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019;

-офіційний сайт ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України: https://phc.org.ua

З повагою адміністрація школи

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi